onsdag 20 juni 2012

Accentfärg: gul.




Det är lite så här jag tänker när det gäller soffa. Jag vill ha en gul soffa som får agera färg i rummet, som annars är ganska så vitt och för tillfället blått i form av gamla soffor som måste bytas ut nu. Älskar Ilvas soffa Ritz, den får gärna finnas i gult! Fast allra helst vill jag ha en soffa som den översta bilden, men med ben som Ilvas soffa, någon som vet en sån soffa? :)




Honey


Jag råkade tävla på nelly.com och så här ser mit bidrag ut, Honey heter den. Är för tillfället helt fast på olika nyanser av gult, det är så jäkla snyggt! Allra helst hade jag velat ha en ljus senapsgul soffa, inte det lättaste att hitta kan jag säga. Gå gärna in och rösta på mitt bidrag :)

söndag 17 juni 2012

Knopp.


Det är så jäkla fint med knoppar istället för fula, tråkiga, raka och metalliga hantag :) Den här knoppen ska i alla fall skruvas på mitt nattduksbord som äntligen håller på att ta form, vitt ska det bli.

Sunrise yellow


Här är vad jag bland annat gjort i helgen. Kanske inte är mycket för världen än men jag tror faktiskt på det här konstverket :) Är ganska trött på våra kala väggar i lägenheten, fyra tavlor är allt som kommit upp sedan vi flyttade in förra året, och konst är dyrt så då får man improvisera med lite skrot.
På tal om skrot, såg andra avsnittet av work of art på 2:an, där jobbade dem med skrot idag, kul! Lätt värt att se!

torsdag 14 juni 2012

New stuff!



Btw, nu är nya fat på G!
Har använt mig av sand som blåst upp i Västra hamnen i Malmö. Sanden är mycket finare än gruset som den färdigblandade betongen brukar bestå av. Dessutom känns det lite kul att faten är gjorda av sand från självaste Malmö, ska bli spännande och se hur det blir :)



Slända, bagge & fjäril.





Som jag har letat efter sådana här motiv! Hittade dem på prints.se till ett mycket rimligt pris. Tänker att just precis de här motiven ska upp på väggarna här hemma, ska bara övertala min sambo ;)



måndag 11 juni 2012

Fatet


Förresten så var det här fatet projektet som jag skulle visa för er här om dagen..jag var visst lite sömnig och somnade istället, men nu är det här! Fatet håller på att ta form och ska levereras hem till en av mina kära mostrar som har tingat det. 

Idéerna frodas och fat är på gång i alla möjliga mönster, så håll ögonen öppna här på bloggen om ni också vill tinga :)

Franska fönsterluckor



Jag vill ha franska fönsterluckor, massor! Än så länge kan jag nöja mig med att ha dem i hela lägenheten, men sen när jag blir stor och får bygga mig ett hus, då ska jag ha dem på huset i härliga färger!
Men det verkar så svårt att få tag på dem, blocket ger till exempel inte ett så bra resultat, för dem ska ju vara begagnade :)


torsdag 7 juni 2012

Nyanser


Jag gillar det här med nyanser. Vet inte om det kommer fram lika tydligt på bilden men hela huset var grönt i olika nyanser där bilden togs. Malmö levererar pittoreska dörrar, helt klart :)

Snart kommer det upp lite bilder på ett av alla mina projekt som kommer igång under dagen. To be continued... 

onsdag 6 juni 2012

First timer.

































Nationaldagen känns som en bra dag att starta sin blogg på, och som nykomling på blogspot matchar jag
mig med en nykomling i mitt hem och som faktiskt också är en nykomling på IKEA. Kunde inte motstå detta underbara brickbord från IKEAs Blue edition (värt ett kolla in!) vilket får agera ett tillfälligt soffbord tillsammans med ett söndrigt lackbord hemma hos mig.

Glad Nationaldag på er!